Compacte instrumenten

Elan HR biedt compacte instrumenten; voor een duidelijk, kort en overzichtelijk traject.

De instrumenten zijn geïnspireerd op de Zelfkennismethode van prof. dr. Hubert Hermans en zijn ontwikkeld door Essenceiam.

Ze bieden ondersteuning bij individuele vraagstukken waar je zelf niet een, twee, drie uitkomt. Soms loop je op de een of andere manier vast en dan is het fijn om orde op zaken te stellen. Zonder dat je gedurende een lange periode veel moet investeren in een traject.

Je krijgt snel inzicht door een gestructureerde aanpak en een heldere rapportage afgeleid van jouw onderliggende thema’s en (gevoelens)patronen. Daardoor kun je in een kort tijdsbestek verbetering aanbrengen in je situatie.

Toelichting op de aanpak

Aan de hand een korte lijst met voor jou relevante stellingen breng je in beeld waar je tegenaan loopt en wat dat gevoelsmatig bij je teweeg brengt. Met het resulterende rapport ben je in een paar coachgesprekken in staat zelf snel verandering aan te brengen in je situatie. De doorlooptijd  is maximaal 4 weken waarin een of twee coachgesprekken plaatsvinden. Dit kan online, telefonisch of op een locatie naar keus (in overleg).

Investering

De investering voor deze begeleiding bedraagt tussen de € 199,= tot € 299,= excl. BTW. Het intakegesprek voorafgaand aan mogelijke begeleiding is kosteloos.

Bij ieder instrument vind je een nadere toelichting, waarvoor en wanneer zet je het in en wat levert het je op.

Vitaliteit

Verbinding aan werk

Verlies van werk

Perspectief op werk

Werkfit

Verborgen verlies

Ondernemer-schap