Inschrijven voor gratis ontwikkeladvies is weer mogelijk vanaf 1 december a.s..

Wil je voor die tijd aan de slag en/of meer weten over de regeling? Lees dan door.

Ontwikkeladvies

Krijg zicht op je arbeidsmarktpositie en vergroot je kansen

‘NL Leert Door’ heeft als doel de gevolgen van de crisis te verzachten door mensen te ondersteunen om zich te (her) oriënteren op de eigen actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Het betreft een tijdelijke subsidieregeling vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

NB: In een maand tijd hebben 22.000 mensen zich aangemeld voor gratis ontwikkeladvies. Daarmee werd het plafond voor 2020 bereikt.

Echter gezien de grote belangstelling is besloten de regeling te verruimen en 50.000 adviestrajecten beschikbaar te stellen.
Je kunt je dus vanaf  1 december 2020 weer inschrijven voor gratis ontwikkeladvies!   

Tijdelijk aanbod ontwikkeladvies Elan HR*

Wil je niet wachten en nu aan de slag?
Je krijgt naast een integraal en persoonlijk advies t.a.v. je kansen op de arbeidsmarkt ook een ZKM loopbaanonderzoek.
Het ontwikkeladvies biedt je handvatten in de vorm van ontwikkelmogelijkheden en loopbaankansen. Het ZKM loopbaanonderzoek geeft snel inzicht in de rode draad in jouw gedrag en welke emoties een rol spelen. Zo kan snel inzicht worden verkregen welke emoties en gevoelens belemmerend werken op jouw ontwikkeling en welke gevoelens en emoties jou juist stimuleren om zaken aan te pakken. Met inzet van deze instrumenten ben je nog beter in staat je loopbaan én jezelf onder de loep te nemen en stappen te zetten.

Aanbod ontwikkeladviestraject Elan HR*

Het Elan HR ontwikkeladviestraject is uitgebreider, biedt je verdieping en meer inzicht, het ziet er als volgt uit:

  1. telefonisch intakegesprek;
  2. een ZKM loopbaanonderzoek met rapport* en 4 gesprekken t.w.v. € 700,=;
  3. een arbeidsmarktscan + ontwikkeladviestraject, met 3 gesprekken over wie je bent, wat je kan, welke toekomstperspectieven je hebt en je eigen ontwikkelplan waarmee je zelfstandig door kunt t.w.v. € 700.

De investering voor het Elan HR ontwikkeladviestraject bedraagt tijdelijk € 1000,= excl. BTW i.p.v. € 1400,= excl. BTW.
Aanmelden is mogelijk tot 1 november 2020.

Vanaf 1 december blijft een uitgebreid traject (ontwikkeladvies i.c.m. ZKM) mogelijk, in dat geval worden enkel de kosten voor het ZKM loopbaanonderzoek in rekening gebracht.  Ik regel de administratie en subsidie t.b.v. het ontwikkeladvies NL leert door.

* nu dus tijdelijk met 30% korting!
* ZKM coaching is een laagdrempelige wetenschappelijk onderbouwde methode om snel inzicht te krijgen in bewuste en onbewuste drijfveren.

De gesprekken vinden in overleg plaats in Utrecht, Den Bosch of online.

Afrondend

Alle informatie die jij gedurende het traject deelt, wordt door mij vertrouwelijk behandeld en geheim gehouden en veilig bewaard opgeslagen. Na de verplichte bewaartermijn worden alle persoonlijke gegevens vernietigd.
Zie hier mijn privacyreglement.

Meer lezen over de regeling NL leert door, klik hier.
Meer lezen over ZKM loopbaanontwikkeling, klik hier.

Wil je niet wachten tot 1 december a.s. en nu je kansen in kaart brengen? Wellicht vergoedt jouw werkgever de kosten of kun je op een andere manier voor financiële ondersteuning in aanmerking komen.

Ben je nu toe aan een persoonlijk ontwikkeladviestraject en wil je niet langer wachten? Vul dan hieronder het contactformulier in. Ik neem daarna z.s.m. contact met je op om de vervolgstappen door te nemen.

Ik wacht tot 1 december 2020 en schrijf me in voor de gratis regeling NL leert door.

Ik heb belangstelling voor gratis ontwikkeladvies NL leert door, per 1 december a.s..Ik meld me hierbij aan voor ontwikkeladvies i.c.m. ZKM loopbaancoaching.