Je bereikt het beste resultaat door een gesprek.

Verwondergesprek
In een gratis verwondergesprek/kennismakingsgesprek gaan we na wat jouw specifieke vraag is en wat ik daarin voor jou zou kunnen betekenen. Het vraagt enkel wat van je tijd. Boek direct een afspraak van een half uur in of vul hieronder het contactformulier in.

Dilemmagesprek
Gedurende dit gesprek ga je na wat het werkelijke dilemma is (de vraag onder de vraag).  We pellen haarfijn af waar je op dit moment tegenaan loopt en wat voor jou de beste aanpak is om tot de meest optimale oplossing en  resultaat te komen. Voor een dilemmagesprek boek je 2 uur.

Coachgesprek of strategiegesprek
Heb je inmiddels het eerste gesprek achter de rug? Voor vervolggesprekken boek je zelf je eigen favoriete dagen en tijdstippen. Het coachgesprek is bedoeld voor individuele ontwikkeling, het strategiegesprek is bedoeld voor managers wanneer het organisatie/team gerelateerde aangelegenheden betreft. 
Voor een coach of strategiegesprek boek je anderhalf uur.

Ontwikkeladvies, NL leert door
Het ontwikkeladvies biedt je handvatten in de vorm van ontwikkelmogelijkheden en loopbaankansen, het geeft je zicht op je eigen arbeidsmarktkansen. Dit traject is voor jou gratis (subsidie vanuit SZW). Aanmelden is weer mogelijk vanaf 1 december 2020.

Ik neem na je boeking snel contact met je op (je ontvangt een uitnodiging voor een online gesprek).

Verzenden

Heb je een andere vraag?

Laat dan je gegevens achter in het contactformulier hieronder of neem telefonisch contact op. Je gegevens worden enkel benut om contact met je te kunnen opnemen.

E-mail aan Elan HR

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Elan HR 

Bruistensingel 400
5232 AG ‘s-Hertogenbosch.

Telefoon: 06 518 04 930       

                                            

Afspraken, training en overleg vinden momenteel grotendeels online plaats.

Heeft het jouw voorkeur elders op locatie (evt. eigen) in regio Midden of Zuid af te spreken, dat kan, mits kan worden voldaan aan de richtlijnen RIVM.