Je bereikt het beste resultaat door een gesprek.

Je boekt hier direct een gesprek.

Verwondergesprek
In een gratis verwondergesprek/kennismakingsgesprek gaan we na wat jouw specifieke vraag is en wat ik daarin voor jou zou kunnen betekenen. Het vraagt enkel wat van je tijd.

Dilemmagesprek
Gedurende dit gesprek ga je na wat het werkelijke dilemma is (de vraag onder de vraag).  We pellen haarfijn af waar je op dit moment tegenaan loopt en wat voor jou de beste aanpak is om tot de meest optimale oplossing en  resultaat te komen.

Coachgesprek of strategiegesprek
Heb je inmiddels het eerste gesprek achter de rug? Voor vervolggesprekken boek je zelf je eigen favoriete dagen en tijdstippen. Het coachgesprek is bedoeld voor individuele ontwikkeling.

Het strategiegesprek is bedoeld voor managers wanneer het organisatie/team gerelateerde aangelegenheden betreft zoals functioneringsvraagstukken, verzuimbeheersing, teamontwikkeling en meer.

Ontwikkeladvies, NL leert door
Het ontwikkeladvies biedt je handvatten in de vorm van ontwikkelmogelijkheden en loopbaankansen, het geeft je zicht op je eigen arbeidsmarktkansen. Dit traject is voor jou gratis (subsidie vanuit SZW).  Ik informeer je tijdens dit gesprek wat het traject inhoudt en hoe je ervoor in aanmerking kunt komen. Daarna kun je doordacht de afweging maken of je voor deze kans wilt gaan.
NB I.v.m. het bereiken van het plafond is aanmelden voor gratis ontwikkeladvies op dit moment niet meer mogelijk.

Ik neem na je boeking snel contact met je op (je ontvangt een uitnodiging voor een online gesprek).

Afspraken, training en overleg vinden momenteel grotendeels online plaats.

Heeft het jouw voorkeur elders op locatie (evt. eigen) in regio Midden of Zuid af te spreken, dat kan, mits kan worden voldaan aan de richtlijnen RIVM.

Heb je een andere vraag?

Neem dan telefonisch contact op, ingeval ik niet direct de telefoon kan aannemen, spreek gerust de voicemail in, ik bel je snel terug.
Je kunt ook direct een afspraak inplannen, je ontvangt een uitnodiging voor een online gesprek.

Elan HR 

Bruistensingel 400
5232 AG ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch)

Telefoon: 06 518 04 930