Wanneer coaching

Coaching geeft je de mogelijkheid even een pas op de plaats te maken, te bezien waar je nu (voor) staat en waar je naartoe zou willen en/of kunnen gaan. Welke mogelijkheden zie je voor jezelf en welke (onbewuste) belemmeringen kom je tegen die het wellicht lastig maken om in actie te komen. Met inzet van een betrokken en ervaren coach ben je in staat sneller verdieping aan te brengen in dit proces, in beweging te komen en te onderzoeken hoe je je doelen kunt verwezenlijken.

Wil je weten of coaching jou verder kan helpen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Ervaringen

Ik heb geleerd betere keuzes te maken, ik heb zicht gekregen op mijn werkelijke drijfveren. Ik doe nu meer wat echt bij mij past en minder wat anderen van mij verwachten. Ik laat me niet langer ontregelen en heb minder stress.

Ik ervaar zoveel meer rust. Ik moet niet meer zoveel van mijzelf. Mijn omgeving ziet tegenwoordig een blij en veel minder gehaast mens.

Ik heb geleerd kritiek niet meer zo persoonlijk op te vatten. Ik weet nu dat het vaak niet eens om mij ging, maar meer om het proces waar mensen uit mijn omgeving zelf in zaten.

Ik heb meer zelfinzicht en zelfvertrouwen gekregen. Ik ben inmiddels gevraagd voor een andere functie binnen de organisatie, en dat terwijl ik daar niet eens mee bezig was.

Ik snapte niet dat anderen mij vaak niet begrepen, dat zij hun verantwoordelijkheden uit de weg gingen. Ik had het idee er alleen voor te staan. Ik neem nu nog steeds vaak het voortouw, echter zonder alle hooi op mijn vork te nemen. Weekend is weer echt weekend.

Iedereen om mij heen maakte carrière, ik niet, ondanks mijn gedegen kennis en werkervaring. Ik ben assertiever geworden, laat nu meer van mezelf zien en horen.

Ik had een burn-out, maar kon dit niet accepteren van mezelf. Door het traject heb ik geleerd meer voor mezelf op te komen en mijn grenzen aan te geven.

Ik vond het best spannend, zo’n ZKM traject. Maar ik liep stuk in mijn werk, had moeite met samenwerken en accepteren van gezag. Mijn directeur was bekend met ZKM en ik kreeg de kans mezelf te ontwikkelen. Ik voelde me bij Anne direct op mijn gemak en ben open het traject ingegaan. Ik voel me sindsdien minder snel aangevallen, ben zelfverzekerder geworden en mijn collega’s zoeken me weer spontaan op.  Het traject heeft me veel gebracht.

Wat kan coaching voor jou betekenen?