Ben je eraan toe om even een pas op de plaats te maken?

Vraag nu een gesprek aan, het kost je enkel wat tijd.

Ik ben Anne van Dinther en ruim 20 jaar werkzaam als HR adviseur, coach en trainer. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt heb ik in 2013 mijn wens waargemaakt, ik startte mijn onderneming Elan HR.

Sindsdien heb ik mij volledig toegelegd op de ontwikkeling van mensen binnen organisaties, zodat zij hun werkzame leven vitaal en inzetbaar blijven. Ik weet me makkelijk te begeven op alle niveaus binnen organisaties, zie snel wat er gaande is en hoe HR gerelateerde zaken anders en/of beter kunnen worden aangepakt. Mijn passie en talent is onder meer samenwerking bevorderen, leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen en eigenaarschap verhogen op de werkvloer. 

Gedurende mijn carrière kwam coaching als vanzelf op mijn pad. Ik heb destijds daardoor besloten me, naast HR, te specialiseren in een unieke begeleidingswijze, namelijk de Zelfkennismethode. Hiermee verwerf je in korte tijd een beter zelfinzicht, word je meer zelfverzekerd en je krijgt grip op je leven, in werk en privé.

‘De grootste overwinning is de ontdekking van jezelf’.

Zo heette destijds mijn eindscriptie over competentiemanagement, feitelijk wist ik toen al dat dit mijn drijfveer is in mijn werk en leven. Ik wil het beste in mensen naar boven halen zodat ze met plezier werken en leven en succes/zingeving ervaren. Ik werk doelgericht vanuit een pragmatische en oplossingsgerichte instelling, waarbij ik aandacht heb voor hedendaagse en toekomstgerichte zaken.

Mijn ambitie is binnen organisaties mensen te inspireren zodat zij zelfbewust de verantwoordelijkheid oppakken voor keuzes in werk en leven. Mijn ervaring is dat mensen veel meer aankunnen en durven dan ze zelf denken.

Ook als mensen tegenslag ervaren in hun leven, elke situatie biedt de mogelijkheid diverse keuzes te maken. Niets doen is ook een keus, het is goed je dan bewust te zijn welke gevolgen het met zich meebrengt.

Heb je de wens jezelf te versterken en te werken aan je professionele identiteit?

Mogelijk wil je je carrière een boost geven, persoonlijke belemmeringen aanpakken, assertiever worden, een betere balans tussen werk/privé, samenwerking verbeteren, leiderschapskwaliteiten vergroten of sta je voor een belangrijk keuzemoment in je leven.

Gun jezelf dan eens even daarbij stil te staan. Als professional en mens heb je te maken met een veranderende arbeidsmarkt en maatschappij, het is goed te werken aan je persoonlijk welbevinden en ontwikkeling.

Deskundigheid
Ik ben als gecertificeerd ZKM consultant® aangesloten bij de ZKM vereniging  (Zelfkennismethode) en als beroepscoach bij de NOBCO. Ik hanteer de regels van het NIP. Zowel de ZKM vereniging als de NOBCO stimuleren het proces van continue kwaliteitsverbetering van haar leden.

                   

Wil je meer weten over mijn dienstverlening?
Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

AVG

Privacy verklaring Elan HR