Ik ben Anne van Dinther en ben ruim 20 jaar werkzaam binnen human resources als adviseur, coach en trainer. Ik volgde in het verleden de studie Personeel & Arbeid, de leergang bedrijfskunde voor HR en diverse coach- en communicatieopleidingen. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt ontstond in 2010 de wens voor mijzelf te beginnen. Deze wens heb ik waargemaakt in 2013, toen startte ik mijn onderneming Elan HR. Sindsdien heb ik mij volledig toegelegd op de ontwikkeling van mensen binnen organisaties, zodat zij hun werkzame leven vitaal en inzetbaar blijven.

‘De grootste overwinning is de ontdekking van jezelf’.

Zo heette destijds mijn eindscriptie over competentiemanagement, feitelijk wist ik toen al dat dit mijn drijfveer is in mijn werk en leven. Ik wil het beste in mensen naar boven halen zodat ze succesvoller zijn en met plezier werken en leven. Ik werk doelgericht vanuit een pragmatische en oplossingsgerichte instelling, waarbij ik aandacht heb voor hedendaagse en toekomstgerichte zaken. Mijn ambitie is binnen organisaties mensen te inspireren zodat zij zelfbewust de verantwoordelijkheid oppakken voor keuzes in werk en leven. Mijn ervaring is dat mensen veel meer aankunnen en durven dan ze zelf denken. Ook als mensen tegenslag ervaren in hun leven, elke situatie biedt de mogelijkheid diverse keuzes te maken. Niets doen is ook een keus, het is goed je dan bewust te zijn welke gevolgen het met zich meebrengt.

Ik heb als focus in mijn dienstverlening, leiderschapsontwikkeling, carrièreontwikkeling, gedragsbeïnvloeding d.m.v. motiverende gespreksvoering. Ik bied coaching t.a.v. werk en privé balans, werkstress en/ of werkdruk. Ik werk met de Zelfkennismethode van prof. dr. H. Hermans, deze methode geeft mensen versneld inzicht in hoe zij effectiever kunnen functioneren. Deze methode zet altijd aan tot actie waardoor mensen hun eigen kracht ervaren en in korte tijd een beter zelfinzicht weten te verwerven. Ze worden meer zelfverzekerd en krijgen beter grip op hun (werkzame) leven. Ik pas deze en andere bewezen managementmethoden toe in trainingen en coaching.

Deskundigheid
Ik ben als gecertificeerd ZKM consultant® aangesloten bij de ZKM vereniging  (Zelfkennismethode) en als beroepscoach bij de NOBCO. Ik hanteer de regels van het NIP. Zowel de ZKM vereniging als de NOBCO stimuleren het proces van continue kwaliteitsverbetering van haar leden.

Wil je meer weten over mijn dienstverlening? Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend, ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten.