Ben je eraan toe om even een pas op de plaats te maken?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan, het kost je enkel wat tijd.

Ik ben Anne van Dinther en ruim 20 jaar werkzaam als HR adviseur, coach en trainer. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt heb ik in 2013 mijn wens waargemaakt, ik startte mijn onderneming Elan HR.

Betrokken en deskundig adviseur en coach

Ik volgde de HBO opleiding Personeel & Arbeid, de leergang bedrijfskunde voor HR en voor teamcoach, de post academische opleiding tot ZKM consultant. Ik beschik over een brede werkervaring. In mijn werk ben ik onderzoekend en analytisch ingesteld en weet mensen goed mee te nemen in een nieuwe andere werk- en denkwijze zonder hen daarbij te overrulen.

Ik ben als gecertificeerd ZKM consultant® aangesloten bij de ZKM vereniging  (Zelfkennismethode) en bij de STIR, keurmerk voor professioneel begeleiden. Beide stimuleren, net als ikzelf, kwaliteitsverbetering door terugkerend te investeren in kennis en vaardigheden.  

Als HRD-professional ken ik het belang van blijven leren en pas nieuw opgedane kennis graag toe in mijn werk. Als professional en mens heb je te maken met een veranderende arbeidsmarkt en maatschappij. Het is daarom goed te werken aan je persoonlijk welbevinden en ontwikkeling.

Wil je meer weten over mijn dienstverlening?
Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Als professional ben ik aangesloten bij:

  • de beroepsvereniging voor ZKM consultants
  • de STIR, keurmerk voor professioneel begeleiden
  • de beroepsvereniging voor HR professionals die zich bezighouden met leren & ontwikkelen

             

AVG

Privacy verklaring Elan HR