Latente motivatie onderzoeken

Octoquest® is een verandermethode die professionals in staat stelt bij anderen latente motivatie te onderzoeken en deze manifest te maken:

  • (h)erkennen van onvrede
  • visie/een richting ontwikkelen
  • (ontwikkelen van) een persoonlijke overtuiging dat de eerste stap zelf maakbaar is.

Effectief format

OctoQuest® biedt een gestructureerd en effectief format waarmee je werkrelaties verbetert, conflicten de-escaleert en onuitgesproken weerstanden bespreekbaar maakt. Met inzet van OctoQuest® formuleer je je verzoeken en vragen effectiever, brengt de situatie in beeld en bevraag je de gedachtegangen van je gesprekspartner direct.

De methode staat voor relatieontwikkeling door strategische, concrete en zachte confronterende aanpak.

Wij bieden gerichte maatwerktrainingen, deelname is mogelijk middels open inschrijving. Wij informeren je direct zodra er voldoende aanmeldingen zijn.

Wij organiseren regelmatig een kennismakingsworkshop, aanmelden is eenvoudig, stuur ons een e-mail en wij informeren je wanneer en waar de eerstvolgende workshop plaatsvindt. Je bent van harte welkom.

VIP arrangement

Wil je z.s.m. starten en niet wachten tot er een groep aanvangt, dat kan, middels een VIP arrangement. Gedurende een dag krijg je de theorie aangereikt en krijg je de kans te oefenen met de materie.  

OctoQuest® voor managers

Als manager wens en heb je de drive problemen op de werkvloer op te lossen, de kunst is dit niet zelf te doen maar dit door de professional te laten doen.

Met OctoQuest® leer je hoe je anderen vanuit hun eigen kwaliteiten aanzet om onder jouw regie zelf een oplossing te bedenken voor hun probleem.

Je leert hoe je anderen energie gedreven succesvol stimuleert tot veranderen.

OctoQuest® voor HR professionals

Van jou als HR businesspartner wordt meer en in toenemende mate verwacht dat je optreedt als verbinder en mede verantwoordelijkheid neemt ten aanzien van complexe en strategische vraagstukken binnen de organisatie.

Als professional is het van groot belang dat je kunt denken buiten kaders én interesse hebt en je verdiept in wat er organisatie breed speelt.

Door jouw kennis te delen ben én blijf je een interessante gesprekspartner.

Meer weten over deze training? Neem vrijblijvend contact op.